søndag 22. september 2013

Heldress #heiltspesiellogjubel

Jeg har i evigheter vært stor fan av passformen på heldressene til Heilt Spesiell, og nå er det kommet en superduper sybok der det finnes flere variasjoner på den. Jeg liker veldig godt heldresser på barn, så da måtte jeg jo starte med å sy det først.
Det stripete stoffet er interlock bestilt hos Sydilla, og neshornstoffet er jersey bestilt en plass i utlandet jeg ikke husker navnet på akkurat nå ;-) Knapper fra SnapSource. Litt tungvint å bruke verktøyet fra Snap Source når det er så mange knapper som på denne, så jeg ønsker meg litt en KAM-tang kjenner jeg. Og ikke minst en coverstitch med kantbåndsapparat, men den må nok ligge på ønskelisten i uhyre lang tid.Lillemann er lang i ryggen så denne er sydd i str 68 men har forlenget overdelen litt. Dressen er litt stor ennå, men han vokser som ugress så den passer nok perfekt om 2-3 uker.

Boka som er årets store happening for oss sy-damer; skrevet av damene bak bloggene Heilt Spesiell og Jubel. Boken er full av de lekreste mønster til barneklær, og med så fine og fargerike bilder i boka er det umulig å ikke bli inspirert!

1 kommentar: