mandag 3. juni 2013

En liten kosebukse

Har sydd denne for noen uker siden men glemt av å blogge den.
Anna som har bloggen LaRaLiL har så mange fine DIY (do it yourself) som hun legger ut, så når hun la ut mønster på kosebukse størrelse nyfødt måtte jeg jo prøve å sy en siden jeg ikke hadde eget mønster i så liten størrelse. Kan anbefale Anna's blogg på det varmeste, det er så mye fint der og mye inspirasjon, og nå har jeg kjøpt en type strykestoff fra henne som skal bli morsomme trykk på klærne jeg syr. Gleder meg til å prøve ut!

Buksen er sydd i velour og ribb fra Stoff og Stil, kløverstoffet er kjøpt hos Olsson's tyger i Luleå.
Mønsteret finner du her :) Har liggende en body klippet i kløverstoffet, forhåpentligvis blir den ferdig snart.


2 kommentarer:

  1. Veldig fin ;) blir bra å kle på knotten i de fine klærne du syr :)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk skal du ha:) Bare han passe nyfødt-størrelse når han kommer ut da ;-)

      Slett