torsdag 23. mai 2013

Oda sin kjole

Fikk ett innfall i går kveld og fant ut jeg skulle sy Oda's kjole også. Hadde ikke mønster på hvordan jeg ville ha den, så jeg måtte tegne selv. Grovtegnet formen fra en tunika og lagde egne armer og halsåpning. Var veldig spent på om den kom til å passe, men det gjorde den heldigvis.
Fortsatt stoff fra Sydilla og trykknapper fra SnapSource.
(Noen bilder blir fryktelig dårlig når jeg legger inn fra mobilen (blir bedre om man klikker på dem), bør vel ta det som ett hint å begynne å ta ordentlige bilder med fotoapparat;) )
2 kommentarer:

  1. Så fin den blei! Med ein gong ein får litt rynker og puff her og der, så blir det litt meir feminint :-) Passa perfekt også!

    SvarSlett
  2. Takk skal du ha! Så for meg mere puff på armene egentlig, trodde jeg hadde klippet dem store nok men den gang ei ;-P Ble fornøyd likevel da :)

    SvarSlett