torsdag 12. juli 2012

Liten ekstradåpsgave

I skrivende stund er vi på tur til kirka i Överkalix til dåpen til lille Vinga. I tillegg til dåpsgaven sydde jeg opp 3 siklesmekker til henne. Av erfaring vet jeg at disse kan brukes til både siklesmekke, pyntesmekke, halstørkle under jakke osv. Anvendelig produkt med andre ord, og greit å ha mange av:)

Mønster er Maja's fra Made by Me-boka. Har forsterket stoffet under trykknappen på innsiden for å være sikker på at det ikke rakner rundt knappen etterhvert. Etter bildet ble tatt fant jeg ut jeg skulle montere ennå en trykknapp på dem, for mer å kunne justere størrelsen til å passe med en gang. De knappene har ikke forsterkning, håper det likevel går bra.
Stoffene er fra Sydilla & Gekko, baksidene er velour fra S&S. Trykknapper fra Snap Source.

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Æ syns jubelbuksa va ganske lang i livet, syns du d? Selv om den va knytt godt over skuldran, ble den hengende veldig i skrittet... Men æ tegna nøyaktig av mønstret...

  SvarSlett
 2. Litt baggy e den, men det va ikke så veldig mye på Oda i allefall. Kommer nok an på ryggen til ungen også :-)

  SvarSlett
 3. Ok, får se på neste da :)

  SvarSlett
 4. D ble 990d'en for den var billigere, og æ fikk god pris på sysiden.no iom at æ fant den t under tre på symaskiner.no.
  Han matcha prisen demes :) den e bittelitt enklere enn 644d'en, men trur nok ikke æ blir å merke d sia æ ikke har prøvd nån av dem :)
  Gleeede meg t den kommer!
  Fått ull fra myllymuksut og!

  Grattis med bryllupsdag forresten!

  SvarSlett