søndag 8. juli 2012

Buzzador: Har testet Air Wick

Som tidligere nevnt er jeg Buzzador, det vil si at fra tid til annen får jeg tilbud om å teste ut diverse produkter for så å rapportere tilbake hva man synes om produktet, forslag til forbedringer osv. I tillegg til egne produkter får man som oftest også noen prøvepakker å dele ut til familie og venner for å få deres meninger også. De siste ukene har jeg testet utde nye duftpinnene fra Air Wick.


Fikk 2 duftvaser tilsendt til meg selv, en med duften "Cool Linen & White Lilac" og en med "Midnight Blackberry & Vanilla Silk", i tillegg til 10 stk å dele videre. Satte Cool Linen på badet nede og Midnight Blacberry på badet oppe. Det er med 5 pinner for å sette oppi vasen med duftolje og kuler, så man kan variere selv hvor intens duft man vil ha alt etter hvor mange pinner man har oppi. Nede har jeg 3 pinner i, og da lukter det friskt på badet og ut i gangen. Oppe har jeg bare 2 pinner i da det er ett lite bad. Cool Linen er min desiderte favoritt, Midnight Blackberry synes jeg ble litt kvalmende og ikke i nærheten av like frisk som førstnevnte. Varierer litt med å sette Cool Linen på vaskerommet og i stua også, så lukter det nyvaskete klær her hele tiden :) Hver duftvase varer opp til 4 uker står det på pakken, men jeg tror at den varer lengre enn det. Mine har stått i 3 uker og er fortsatt mye olje igjen i vasen.


Om du selv har lyst å bli Buzzador, så klikk på denne linken så
blir det registrert at du er vervet av meg: Bli en Buzzador

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar