mandag 2. april 2012

Dilla på lilla & Luezilla

Etter noen fine soldager de siste dagene fikk jeg ett innfall i går kveld, og måtte sy en vårlue. Og inspirert av trenden som er blant sydamer nå måtte det jo være brem på den. Kjekt å ha for å slippe den værste påskesola (*håper*) i øynene om man velger å ikke ha solbriller...
Samtidig måtte jeg prøve ut ett mønster på undertøy jeg har kjøpt, og ble ganske fornøyd med passformen. Blir nok flere sånne fremover, greit å ha til den dagen det er slutt med bleier og body.

Stoffet er de fine feene fra Sydilla :)

Antrekket i morrest: pysj med singlet over, syden-skjørt og lue :)


Siden jeg ikke ble helt fornøyd med gårsdagens lue (ble litt lang, og gled lett bort fra ørene) så fant jeg ut i morrest jeg skulle kjøpe ett mønster å prøve. Husket jeg hadde sett på Sykroken at Mavia hadde ett fint mønster til salgs jeg kunne tenkt meg så det kjøpte jeg. Veldig enkel og sy, og også her måtte jeg sette på brem for å skjerme for vårsola. Frøken modell er på overnatting så jeg har ikke fått prøvd den, men håper den passer godt... Actionbilde får komme.


Også her har jeg brukt fe-stoffet fra Sydilla, inni er det ulljersey som også er fra Sydilla. Bremmen er ribb fra Stoff og Stil, og ikke minst; mønsteret heter Luezilla og er kjøpt hos Majas hobbykrok (masse fint der, og fine gratis mønstre er det også)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar