torsdag 9. februar 2012

Feer og frosker i skjønn forening

Etter måneder med sytørke grunnet diverse ble plutselig denne skapt. Tok ett par dager fra den var klippet ut til den ble sydd sammen, jeg var så usikker på om fargekombinasjonene kom til å passe. Jeg tok sjansen og resultatet ble ikke så ille - friskt og fargerikt.

Mønsteret jeg brukte er ett joggedressmønster i str 3 år fra Stoff og Stil, men målene på den tilsvarer str 4 år. Så med å sy den litt inn endte den opp som en tunika som sikkert kan brukes i årevis til den er for kort. Satser på at stoffene tåler noen år med bruk :)

Fé-stoffet og Hilco-ribben er fra Sydilla og froskestoffet (vises ikke så godt at det er frosker) på armene er fra Gekko. Begge er fantastisk myke og deilige og virker som de har god kvalitet. Fé-stoffet venter jeg på i to andre fargekombinasjoner også, og etter min smak så er de mye finere enn dette grønne så jeg gleder meg til de kommer.

Lille snuppa som fikk beskjed om å smile ;)

3 kommentarer:

 1. Gurimalla, Christine kor flink du e!! og herlige snuppa som e så flink å posere, æ både ser og høre ho førr mæ :))
  hilsen Randi :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Randi:) Æ va heldig her å fikk ho til å stå i ro i 3 sekund, ikke alltid ho e medgjørlig på det :D

  SvarSlett
 3. Du syer bare de fineste ting :-)
  Dejlig blog!

  SvarSlett