tirsdag 11. oktober 2011

Sukkersøt hodeskallekjole

Idéen til denne kjolen ble til i sommer da vi var på ferie, og den ble endelig ferdig for noen uker siden. Min søster som skulle få den ville ha den i svart med hodeskaller. På Etsy fant jeg dette knallkule hodeskallestoffet, veldig feminint og myker opp inntrykket av kjolen enn om det skulle vært vanlige hodeskaller. I tillegg er det glitter i stoffet, så det kunne ikke bli mer perfekt i forhold til uttrykket vi ønsket kjolen skulle ha:)

Kjolen er sydd av billig bomullslerret fra S&S, og når jeg så hvor fin den ble angret jeg på at jeg ikke kjøpte dyrere stoff. Får bare håpe den ikke rakner plutselig eller oppfører seg merkelig. På denne har jeg satt en glidelås i siden så det skal være lettere å få den av å på. Jeg har brukt skråbånd på kantene, og satt strikken inni der igjen. Synes det ofte blir penere enn å sy løpegang i stoffet til strikken. Lettere å få det jevnt pent i allefall. Dette skråbåndet har i tillegg blonder på kanten, så det ble ekstra dekorativt og feminint i forhold til hodeskallene.

(Klikk på bildet for å få det større)En perfekt blonde med hodeskaller fant jeg også på Etsy.

De nye lappene mine + størrelseslapp - veldig fornøyd med begge.


Kjøpte disse knappene også på Etsy, men har ikke sydd dem fast
på kjolen. Mottakeren får selv velge hvor hun evnt vil ha dem:)

Mønster: Sukkertøykjole à la Klinkekult
Stoff: Bomull fra S&S, hodeskallestoff og tilbehør fra Etsy
Størrelse: S (kanskje mer XS)

5 kommentarer:

 1. Fin kjole og flott modell! :)

  SvarSlett
 2. vet du, jeg liker ikke hodeskaller, men denne kjolen kunne jeg faktisk gått med. den var utrolig kul og søt på engang!

  SvarSlett
 3. Æ gleeede mæ til å bruke den!! :-D

  SvarSlett
 4. kjempeartig kjole, du e sååå flink atte :))

  SvarSlett
 5. Fin kjole! Jeg liker syblogger så jeg blir følger :-)
  Fin uke til deg :-)

  SvarSlett