fredag 9. september 2011

Sommerfugl-jumper
Jeg sydde en test på denne jumperen for en stund siden (beklager dårlig mobilbilde), og den var akkurat passelig til Oda og satt fint på, så da klippet jeg ut noen flere. Har funnet ut at det er veldig greit å ha ferdigklipt noen plagg sånn at når jeg får ånden over meg ligger det noe ferdigklippet som bare er å sy sammen.


Første test, sydd i jersey fra restekurven hos S&S, og kantet med ribb fra Sydilla.Mine nye navnelapper og størrelseslapper. Navnelappene har vaskeanvisning på baksiden. Dessverre ble sømmen over lappene her vannvittig stygg, men jeg vet hvor feilen ligger så da blir det bedre på neste plagg:) Heldigvis er det i nakken og det er jo skjult når plagget er i bruk. Ble generelt fornøyd med ribbkanten rundt halsen fra utsiden.

Kantet nede med ribbkant, men ikke på tradisjonelt vis.
Prøvde meg på en råkant, så det gjenstår å se hvordan den oppfører seg i bruk og vask etterhvert.

Armene er kantet med interlock og tvillingnål.Mønster: Meedom form 1
Stoff: Cerise isoli og mønstret jersey (restekurv) fra S&S, rosa interlock fra Cetho
Størrelse: 2 år

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar