onsdag 7. september 2011

En Heilt Spesiell body

Jeg har veldig lenge vært fan av Heilt Spesiell, hun syr fantastisk fine barneklær og jeg liker både snittet hun har på klærne og fargesammensetningene kjempebra. Oda hadde en Heilt Spesiell knytebukse da hun var baby, og den tror jeg var det tristeste plagget å pakke bort da den ble for liten...

Nå har Kristin, damen bak Heilt Spesiell vært så supersnill å selge bodymønsteret sitt (du finner info om det på bloggen hennes som er linket lenger opp), og da var jeg ikke sen om å kjøpe det og prøve det ut. Og det stod helt klar til forventningene! Eneste justeringen jeg skal ha på de neste er at jeg skal gjøre den bittelitt videre, ellers var den perfekt:) Takk Kristin!

1 kommentar:

  1. HERREGUD korr flink du e Christine!! :) WOW!

    SvarSlett