torsdag 22. september 2011

Buzzador-kampanjer pågår

Som tidligere nevnt er jeg Buzzador, det vil si at fra tid til annen får jeg tilbud om å teste ut diverse produkter for så å rapportere tilbake hva man synes om produktet, forslag til forbedringer osv. I tillegg til egne produkter får man som oftest også noen prøvepakker å dele ut til familie og venner for å få deres meninger også. For øyeblikket er jeg delaktig i 2 kampanjer:

Vanish vaskemidler
Her har jeg fått tilsendt alle produktene i Vanish-serien, i tillegg til noen poser av den mest vanlige typen Vanish for å dele ut. Jeg har god erfaring med Vanish fra før av, både den vanlige flekkfjerneren og den som skal gjøre hvitt tøy hvitt igjen. Nå har jeg testet flekkfjerningssprayen på Oda sin Reimadress, og den ble ren og pen. Så testet jeg sprayen for sofa og tepper på noen flekker som var på bilstolen, og den ble som ny! Så ingen tvil om at produktene virker. De fleste er svanemerket, og noen er også anbefalt av det svenske astma og allergiforbundet, så det er heller ikke "farlige" produkter selv om de tar flekker lett. Når jeg vasket håndklær sist brukte jeg en liten skje av den grønne boksen (Extra Hygiene) selv om de ikke var spesielt skitne, og da luktet de veldig godt etterpå:)

Santa Maria Thai

Her har jeg fått tilsendt disse produktene som vist, i tillegg til krydderposer for å dele ut. I går inviterte jeg mamma og Dina på middag der jeg testet ut dette måltidet. Brukte kylling i tillegg til dette, og det ble veldig godt - og sterkt (kan være pga jeg hadde litt mindre kokosmelk enn beregnet i)! Men med litt rømme på så ble det mildere. Kanskje litt utpreget smak av sitrongress, men det er vel fordi vi ikke er så vant å spise Thai-mat. Jeg går på lavkarbo så jeg spiste ikke nudlene, men hadde stekt blomkål til i stedet og det fungerte veldig bra. Dette er kanskje for sterkt for mange barn, Oda fikk hun også - men da skylte vi av det meste av den sterke sausen på kyllingen. Blir flere middager med dette fremover:)

Om du selv har lyst å bli Buzzador, så klikk på denne linken så
blir det registrert at du er vervet av meg: Bli en Buzzador
De trenger en del småbarnsforeldre for øyeblikket ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar