torsdag 15. september 2011

Av og til burde man ikke sy...

Noen ganger går alt på tverke og det er denne ullbodyen ett eksempel på. Det startet bra, fant ut jeg skulle sy den med bare 3 tråder på overlocken for å få en mindre søm = eliminere sjansen for at sømmene skulle være ubehagelig på ett så mykt plagg. Men etter det gikk alt feil. Ene armen sydde jeg på på vranga (heldigvis ble det ikke så veldig ulikt den andre armen, så det får være sånn), kantingen ble stygg, trykknappene i skrittet monterte jeg feil i forhold til hva jeg hadde tenkt, jeg glemte å sy på både merkelapp og størrelseslapp... Men når irritasjonen hadde lagt seg ser jeg jo at tross alt dette er den fullt brukbar - så da får jeg bare ha alt dette i bakhodet til neste body og prøve å unngå samme fellene!


Mønster: Fra Heilt Spesiell
Stoff: Ulljersey, ribb og interlock fra Sydilla
Størrelse: 2 år

3 kommentarer:

 1. Hei! Oppdaga bloggen din pga tips fra Rita O. Visste ikke at du syr omtrent d samme som meg.... Vi må utveksle erfaring :)

  Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så artig at tante Rita tipse:-) Æ visste at du sydde du også, har flere ganga kommet inn på bloggen din når æ har hoppa rundt fra blogg til blogg:-) Men uhøflig som æ e har æ ikke lagt igjen kommentara... Du syr mye flott i allefall:-) Erfaringer utveksles gjerne :-D

   Slett