lørdag 30. juli 2011

På vent & planlegging av nytt prosjekt

Det har vært lite blogging de siste ukene, til tross for at flere ting ligger på vent for å bli blogget... Formen har vært laber, men selv om jeg ikke har overskudd til å sy eller blogge så kan jeg i allefall bruke tiden på planlegging av nye prosjekter som skal se dagens lys så snart formen kommer seg. Veldig greit å kunne drive med noe sånt, for det tar bort fokuset på smerter og uggenhet.
(for de som skulle lure så plages jeg med diverse hodepiner og migrene pga nakke- og kjevespenninger)

Jeg har lovet en kjole til min søster Marlén, og den kan jeg nesten ikke vente med å sette i gang med. Det er ikke gjort i en fei, jeg må tegne om mønster for at størrelsen skal bli riktig - og det har jeg aldri gjort før. Har fått en av kjolene hennes som har fin passform for å kunne ha som mal, så det blir spennende å se om jeg får den til å bli som ønsket.

Kjolen skal syes i svart bomull, og dette stoffet er bestilt til armene:
Feminine hodeskaller med glitter og rosa sløyfer:)


Etter å ha sittet å søkt litt på Etsy dukker det opp mye som kunne gjort denne kjolen kjempekul:

Tror jeg må finne frem visakortet ;)


2 kommentarer:

  1. Den kjolen blir nok kjempekul! Gler meg til å se bilda :))
    Masse god bedring!

    SvarSlett