torsdag 30. juni 2011

Sukkertøykjole #3

Har hatt denne kjolen liggende ferdig klippet en stund, og nå var formen såpass at jeg fikk sydd den sammen:) Samme stoff som den første jeg sydde, men denne gang i mørkere utgave. På denne har jeg laget armene litt lengre, men synes kanskje de ble litt store så mulig jeg må pønske litt mer på en perfekt løsning på armene.

Applikasjonen er litt annerledes enn jeg har gjort før. Her har jeg klippet ut ett hjerte i kjolestoffet og sydd applikasjonsstoffet på fra baksiden. Sikksakket rundt, og når kjolen bli vasket blir kjolestoffet å flise seg opp utenfor sømmen sånn at jeg får den effekten jeg ville ha.

Mønster: Sukkertøykjole à la Klinkekult
Stoff: bomulls chambrey fra Stoff og Stil og blomsterstoff fra lokal butikk
Størrelse: M

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar