fredag 4. februar 2011

Det var en gang ett skap : lekekjøkken

I fjor vår kjøpte jeg en søt liten kommode/skap-ting på loppemarked til den nette sum av 20 kroner. Tenkte jeg skulle male den og at Oda skulle få den på rommet for å oppbevare leker og sånn i, men sånn ble det aldri. En kveld for lenge siden fikk jeg en idé om å lage lekekjøkken av den - og det prosjektet har tatt tid men nå er det ferdig. Jeg hadde også laget kokeplater av klistremerkepapir, men en klåfingret liten frøken bare rev dem av... Så det må nok males på om det skal bli kokeplater. Evnt skjære rundinger av tynne plater og lime på.
Har tatt bort beina, for ellers hadde den vært alt for høy. Den er ennå bittelitt høy, men Oda fant løsningen på det; hun tok en gammel koffert hun har lånt hos morfar og la foran, så står hun på den hver gang hun skal kokkelere:)

Oppvaskkummen er av en gammel bakebolle, og blandebatteriet er ett vanlig Oras servantbatteri som jeg fikk på jobb etter en demontering i en leilighet:)

Koppestell har plass i hyllen, og i kurven under ligger all plastfrukten og koser seg og venter på å bli kokt sammen i vasken (for det er i vasken maten blir laget på dette kjøkkenet).
I skapet står noen små kasseroller.

Knotten er en helt enkel forkrommet knott fra Biltema, har bare malt ene delen rosa for at det ikke skal være så kjedelig. Ny knott kommer plutselig:)

Populær lekeplass!

2 kommentarer:

  1. Fy søren, det her var jo bare helt rått, Christine! :D Snakk om å være kreativ. Jeg bøyer meg i støvet ;) Kan tenke meg lillemor er fornøyd med sitt eget lille kjøkken :D

    SvarSlett
  2. Nei no tar du for hardt i Camilla, hehe:) Men takk skal du ha - akkurat no blir det servert pølser i tekanna ;)

    SvarSlett