lørdag 3. juli 2010

Kaninlue og fleecekjole

Fant ett mobilbilde av noe jeg sydde for ett par måneder siden. Tenkte jeg skulle sy en morsom lue, og lagde kaninører på en helt vanlig fleecelue. Fylte ørene med vatt, men siden ørene var så store ble de jo veldig tunge. Kanskje ikke så behagelig å ha på seg en lue med kjempetunge ører ;) Når høsten kommer skal jeg jobbe videre med dette mønsteret og lage ørene på en annen måte. Har en plan jeg tror kommer til å fungere...

Kjolen er en helt enkel en i fleece, tegnet mønster selv. Sommerfuglen kommer fra en av mine egne fleecekjoler som ikke er brukt, så da var det bare å klippe den ut og sy på denne. Er blonder i halsen men det synes ikke på bildet her.

2 kommentarer:

  1. Så nydelig!! <3 Du er flink!

    SvarSlett
  2. Tusen takk Camilla:) Du e no ganske flink du også;)

    SvarSlett