søndag 9. mai 2010

Vårpose

Hadde egentlig funnet en vårpose på en nettbutikk, men de var utsolgt for den da jeg skulle bestille. Fant så en annen en jeg kunne tenkt meg, men fant ut jeg skulle se på butikkene i Tromsø først før jeg bestilte. Fant den samme posen på Barnas Hus som jeg hadde planer om å bestille, men da jeg så posen skjemtes jeg litt for at jeg hadde tenkt å bruke 799,- på ett par stykker fleece som var sydd sammen med glidelås... Så jeg gikk heller på Kid og kjøpte fleecepledd og sengesett, og sydde posen selv. Til den nette sum av 230 kroner pluss at jeg har masse av sengesettet igjen til å sy andre ting av. Og posen ble mye finere enn den jeg skulle kjøpe:)


Rosa fleecepledd og rosa sengesett i bomull med hvite stjerner, alt fra Kid.


Når det sorte trekket til vogna kommer tror jeg posen kommer mer til sin rett:)


Posen har 2 delbare glidelåser så lokket kan tas av.


Har sydd snører øverst og i midten sånn at den kan knytes fast i vogna.


(Orket ikke redigere bort det ufattelig stygge gulvet)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar