torsdag 11. februar 2010

Ny stelleveske og ny vogn på veiFinn.no er en fantastisk oppfinnelse =)
Jeg gidder i allefall ikke å betale over tusen kroner for en stelleveske for eksempel, så da er det jo  kjempefint at andre skal kvitte seg med sånne ting til en billig penge.
Denne er snart på tur i posten, en Fleurville sling tote. Passer nok fint på den nye vogna vi har bestilt som forhåpentligvis kommer om ett par uker.

Og her er vogna, måtte bestille fra Tyskland siden den norske forhandleren ikke hadde fått årets modell på lager - og heller ikke var så veldig ivrig på å få info om når...

 
2010-modellen ser litt annerledes ut, kalesjen er annerledes blant annet. Og det er mulig det er knekk-håndtak på den - har ikke fått bekreftet det enda. Har egentlig lyst på en MB Urban Jungle, men den har ikke vendbar sittedel og det er ett must akkurat nå mener jeg. Så da ble det denne, som ligner bittelitt på MB og har vendbar sittedel og full liggestilling. Veldig spent på hvordan den er, har hverken sett den på ordentlig eller prøvd å trille den. Men erfaringer fra andre skulle tilsi at det er en god vogn.

  

2 kommentarer:

  1. FIIIN var den iallefall :)

    Det er så mange flotte enkle vogner på markede som jeg kunne tenkt meg... Men får nøye meg med tvillingvogna jeg har nå! Er jo tross alt ikke gammel den heller :)

    SvarSlett
  2. Takk Siri :)

    Mange fine tvillingvogner også på markedet! Med tida treng du sikkert ei enkelvogn også, og da åpne det sæ en stor jungel, hehe:)

    SvarSlett