lørdag 26. desember 2009

Oda sin første julaften overstått

Når man bare e' 5 1/2 måned skjønne man ikke stort av jula, men man må jo likevel holde på litt juletradisjona, som for eksempel julestrømpe. Oda va så heldig å få en hjemmelaga strømpe av mormora si, så den har hengt på pipa lenge å venta på jula. Vi måtte jo legge en liten pakke oppi som ho kunne åpne på julaften når ho stod opp:) Inni pakken fikk ho en fin liten leke som va lett og holde i og veldig god å bite i. Litt for tidlig med godterier i strømpen, men ho fikk litt ekstra frukt til grøten, hehe.


I fjor feira vi jul i Harstad, og det betyr at vi i år skulle være her på innlandet. Men heldigvis e' teknologien kommet såpass langt, så Oda fikk prate med bestemor, bestefar, tante, onkel og søskenbarn via Skype på laptopen:)

Oda va kveldens vinner når det gjaldt gava, og her e' ett utvalg. Fikk masse "ho" hadde ønska sæ og mere til - og vi e' kjempetakknemlig for alt sammen!2 kommentarer:

  1. Så nydelig hun er ;)
    Kjempeheldig som fikk julestrømpe, her var vi skikkelig kjipe på det og gjennomførte en helt vanlig dag for guttene`s del... Får heller skeie heilt ut neste år :)

    SvarSlett
  2. Takk for det Siri:)
    Utenom strømpen hadde Oda også en temmelig vanlig dag, blir artigere til neste år når dem skjønne mer av det som skjer! Glede mæ allerede:)

    SvarSlett