søndag 27. september 2009

Sydd bukse til Oda

Bestemte meg her om dagen at jeg SKULLE sy en bukse til Oda,
siden hun ikke har fått noe særlig hjemmesydd utenom vognposen.
Da hun sovnet en ettermiddag hev jeg meg rundt og fant mønsteret,
klipte ut, laget applikasjonene og sydde buksa. Rakk akkurat og
bli ferdig før hun våknet, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet:)
Stoffet er vel Tilda-stoff fra Panduro om jeg ikke husker feil,
det lilla er fra Stoff og Stil, det samme med ribben.
Knappene fra samlingen min, aner ikke hvor jeg har fått de.
Str 62, men ribben i beina ble litt vid så foreløpig passet den
best om den var brettet inn.I tillegg må jeg skryte litt av en annen sydame; Heilt Spesiell.
Hun er helt rå på å sy, og jeg har bestilt denne buksa hos henne.
En ordentlig gladbukse som Oda kan bruke lenge da det også er
ribb nede som vi kan brette ut når hun er blitt lengre. Digger
stoffet på denne, campingvogner passer jo til oss;)
4 kommentarer:

 1. Kor flink du e Christine =) Har ønska meg symaskin eller spons til symaskin til jul,så da skal æ å lære meg å sy =)

  Trude

  SvarSlett
 2. Takk ska du ha:) Det e' ikke nå vanskelig å sy sånne her ting f.x, så det klare alle. Får håpe du får dæ symaskin til jul! Du e' jo en racer på strikking, den monsterbuksa e' jo råkul! Trur æ må bestikke nån av strikkedamen i familien til å strikke ei sånn med tida, hehe.

  SvarSlett
 3. Nåja, vi får no se =P Har ikke så veldig god peiling på sying så =P Men strikking ja, har bynt å få teken på det =) E jo veldig gøy når man får til =) Den monsterbuksa ja..Æ kunne godt tenkt meg å strikke flere, men oppskrifta finnes bare i 1,5 år, og æ e ærlig talt elendig på å "finne på størrelsa".. Kanskje æ må prøve å strikke ho Oda ei, som takk for alle de fine bodyan vi fikk til Tias? =)

  SvarSlett
 4. Heh, de bodyan hadde æ helt glømt av! Va vel i min spede begynnelse som "body-produsent":) Du må gjerne prøve å strikke ei til ho Oda! Kan betale dæ for garn og arbeid:) Rart det ikke fins mønster i alle størrelsa egentlig. Dem e i allefall kjempekul:)

  SvarSlett