søndag 28. juni 2009

Vognpose...

I går motet jeg meg opp for å endelig få sydd den vognposen som har vært planlagt i månedsvis... Det ble ikke den gleden jeg hadde sett for meg...

Jeg er ikke fornøyd med denne i det hele tatt, alle tips og triks jeg har tatt med meg disse årene jeg har sydd sånne her var borte og glemt. Så det endte opp med at posen fikk feile mål... Og feil form rundt hodet... Og avslutningen oppe på fronten er ikke noe å vise frem. Men heldigvis passet den oppi bagvogna, så jeg skal vurdere om vi skal bruke denne til høsten eller kjøpe en ny. I går var jeg på tur å brenne hele posen i sinne, men i dag er jeg litt roligere kjenner jeg:)

Innerstoff er rosa teddyfór, ytterstoff er brunt bomullstoff med retroaktige blomster. Begge fra Stoff og Stil. Inni er det dundyne - og det er første og siste gang jeg skal sy med dun, det så ut som en andefarm her inne til tider...

1 kommentar:

  1. Så fin vognposen ble!!! :)
    Klem fra Sjeglo og Elias :D

    SvarSlett