søndag 22. mars 2009

Min første Mei Tai *kjempefornøyd*

Jeg har i dag sydd min første Mei Tai og er superfornøyd med den! Fulgte den geniale oppskriften til Ulla på Tettinntil og det gikk så det suste!

Jeg ble kjempefornøyd med fargene og stoffene her, så gjenstår det å se om den blir behagelig å bruke. Virket behagelig med dukka oppi i allefall;) Tror stroppene ikke ble så vinklet som de burde, men den tid den sorg.

Ble veldig fornøyd med lomma fremme, der er det plass til nøkler, bankkort, smokk osv. Det jeg oppdaget etterpå var at med nyfødt-knyting så blir lomma dekket av stroppene - men det får så være. Får bruke lomma når nyfødtperioden er over;)

Fargen er sjokoladebrun kord fra Stoff og Stil, retroblomstret brunt stoff også fra Stoff of Stil, og grønn velour ric rac som liver litt opp. Nå gjenstår bare å sy noen pyntesømmer som også fungerer som sikkerhetssømmer, så er den helt ferdig. Må nok sy på en sovehette også etter hvert:)

For de som lurer så er en Mei Tai en type asiatisk bæresele. Den er mere ergonomisk enn f.eks Baby Bjørn sine bæreseler der barna henger etter hoftene og bli belastet med all vekt der. Om du vil vite mer om Mei Tai og fordeler med bæring kan du ta en tur på http://www.tettinntil.no/

Forfra:


Bakfra:


Sidefra:


3 kommentarer:

 1. Her var det mye fint!
  Flott meitai!
  Du de stoffene du sendte bort til hemmelig venn, råfine! Er de nye eller gamle?

  Siri:)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det! Stoffene jeg sendte bort er på en måte gamle, de to med mønster er fra den nedlagte, helt fantastiske sybutikken Adly Bergan i Harstad. Ordentlig vintage stoff som dessverre ikke kan skaffes mere:( Det oransje er rett og slett cord fra Ellos!

  SvarSlett
 3. Kjempeflott MT!
  Denne blir nok veldig god tenker jeg. :)

  SvarSlett