tirsdag 20. januar 2009

Jeg har fått award :)


Jeg har fått denne fine awarden hos Lillis :) Jeg ble superglad for det, for Lillis er en stor inspirasjon for meg - hun syr fantastiske barneklær blant annet! Ta en tur til henne, sjekk ut sybloggen hennes her og de de helt überkule buksene hun har sydd nå! Jeg digger dem!
Denne awarden vil jeg sende videre til noen andre som inspirerer meg (kunne gitt til mange flere, men de har allerede fått samme awardsen hos andre)
*
*
Jubel: Denne dama oppdaget jeg for lenge siden, pga de kule "jubeluffer" som hun lager! I tillegg er hun en av landets beste på å sy barneklær - så inspirasjon er det ingen problem å hente der:)
*
*
Go'Klompen: Oppdaget jeg også for lenge siden, av samme grunn som ovenfor - kule "Buggy Boots". Siden har jeg funnet masse inspirasjon her, og anbefaler alle å ta en tur å se:)
*
*
Kobra: En helt fantastisk syerske, og jeg sikler etter alle barneklærne som hun lager! Her snakker vi proff på høyt nivå! Ta en titt på bloggen hennes og bli bergtatt:)
*
*
HeiltSpesiell: Har fått denne awardsen hos andre også, men jeg MÅ bare ha hun med også! Her er det bare å bøye seg i støvet, for denne dama er - ja - heilt spesiell. Nytenkende og kreativ, som skaper de lekre barneklærne på rekke og rad! Digger henne:)

2 kommentarer:

  1. Oi!!!Blir helt rørt jeg!Tuuuusen takk for gode ord.Det setter jeg utrolig pris på.Vet ikke om jeg har sagt det inne på sykroken,men hemmelig venn tøfflene vi fikk brukes hver dag i posen i vogna!!Supergode!Klem!

    SvarSlett
  2. Tuuusen hjertelig takk for flotte ord :) Har allerede et par som jeg gjerne vil sende den videre til ;)

    Klem klem ^_^

    SvarSlett